09:00 - 13:00

15:00 - 17:00

Plaça dels Àngels 3

08001 Barcelona

93 318 62 98

escola@vedrunaangels.cat

Serveis a l’escola

SERVEIS ESCOLARS

porteria

Secretaria i Administració

Podeu contactar amb l’Escola de 9h a 13h i de 15h a 17h o trucant al telèfon 93 318 62 98.

Els horaris de cobraments de sortides són:
Matí: 9h – 13.30h
Tarda: 15.00h – 17.00h

L’horari d’atenció a les famílies de secretaria és:
Dilluns a dijous: 8.45h – 11h. / 16.45 – 17.15h.
Divendres: 8.45h – 11h. / Tarda tancat

olles

Menjador escolar amb cuina pròpia

Oferim servei de menjador amb cuina pròpia al centre. Una empresa externa garanteix la qualitat del servei a través de l’elaboració de menús adequats a les edats dels nostres alumnes.

acollida

Servei d’acollida

Aquest servei cobreix la franja horària de les 8.15h a les 9h, moment en que s’obren les portes de l’Escola als alumnes d’Infantil i Primària, i està pensat per a les famílies que necessiten deixar els seus fills/es, a l’Escola, abans d’iniciar-se les classes del matí.

Un espai de temps on els nens i nenes poden esmorzar, llegir i jugar per començar la jornada d’una manera relaxada i tranquil·la.

informatica

Serveis informàtics i telemàtics

Tots els estudiants tenen un usuari per accedir a les aules virtuals i accés a Google apps per a educació. Totes les aules de l’escola estan digitalitzades.

Pro Infància

El programa Pro-Infància està promogut per l’Obra Social La Caixa, amb l’objectiu de poder oferir beques de reforç escolar per ajudar a infants i adolescents que les necessitin, i que estiguin dins els barems que ells proposen.

A l’Escola tenim diversos grups de Pro-Infància entre el Cicle Mitjà de Primària a l’ESO. Aquest reforç escolar es porta a terme a partir de les 17h amb tres sessions setmanals.

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS

coral

Coral

A l’Escola tenim dues corals, la coral de Petits de 1r a 3r de Primària i la dels grans de 4t a 6è de Primària i és un servei que s’ofereix els dimarts dins la franja del migdia.

Cada classe es treballa la impostació de la veu, l’afinació, ritme, dicció del text, pulsació i coordinació. El repertori de les dues corals està plantejat per treballar cançons amb diferents dificultats per cada un dels nivells dels alumnes. El repertori es busca divertit, on es pugui treballar amb facilitat la veu dels nens, la coordinació de la música i el moviment.

angles-activa

Anglès

L’extraescolar d’anglès és un projecte que té com a objectiu afavorir la comunicació eficaç en llengua anglesa.

L’escola s’organitza amb grups reduïts de treball i amb un enfocament eminentment comunicatiu. Les sessions tenen un caràcter dinàmic i participatiu de mans d’un professor nadiu.

batucada

Batucada

En el taller de batucada es treballen i es coneixen els ritmes principals i els instruments característics de la música popular anomenada samba. Tocant i ballant es desenvolupa el sentit del ritme i de la coordinació del propi cos.

Els objectius principals del taller són el desenvolupament de la percepció, l’expressió rítmica i vocal i el foment de les habilitats motrius i la creativitat.

ioganens

Ioga

En les sessions de ioga es treballa la respiració, el moviment del cos i la calma mental, per portar els nens i les nenes a un estat de relaxació i equilibri.
Les sessions comencen amb jocs per fer conscient la respiració. Aquest és el mètode més senzill i efectiu per estar presents. Els nens i nenes se senten amb energia però relaxats, cosa que afavoreix un ambient positiu a les aules.

Per mitjà de jocs i contes es promou el moviment del cos i les posicions del ioga. També es treballa la coordinació i la consciència de les diferents parts del cos, així com l’expressió corporal. 

Les sessions es finalitzen amb massatges, música i relaxació per a consolidar una sensació de calma mental.

EXTRAESCOLARS

Les activitats extraescolars esportives que es realitzen a partir de les 17h cada dia de la setmana, estan organitzades i gestionades per l’AECV (Associació Esportiva Ciutat Vella) i l’AFA (Associació Famílies Alumnes).

Es pot trobar més informació sobre elles al Blog de l’AFA.

PER MÉS INFORMACIÓ, CONTACTA AMB NOSALTRES

Si vols rebre informació sobre cursos, activitats i esdeveniments de l’escola.